O NAS

INTUZIASTI POSAMEZNIH PODROČIJ – grafika in tisk

ID visual združuje intuziaste, ki sta jim skupna grafika in tisk – smo oblikovalci, fotografi, tiskarji, sitotiskarji, knjigovezi, organizatorji tematskih dogogkov, koncertov, razstav, sejmov, porok ter ostalih prireditev, aranžerji izložb, oblikovalci spletnih strani, strokovnjaki spletne optimizacije, navdušenci oglaševalskih kampanji na socialnih omrežjih, marketingarji, modni oblikovalci in prepričana sem, da sem še koga pozabila v našem širokem krogu ustvarjalcev. Nove vezi se tkejo vsak dan, tudi že z zgoraj omenjenih področji.
Zakaj več povezav na istem področju? Ker je vsak naš naročnik unikaten. In kot tak si zasluži unikatnega izvajalca ali kombinacijo le-teh, njemu pisanih na kožo, ki bodo razumeli njegove želje in dostavili izdelek ali storitev ustreznega razmerja med kakovostjo in ceno.

In kdo sem jaz? Ines Tomšič – vaš dobavitelj vizualij.

Po izobrazbi diplomirna upravna organizatorka – a iz svoje stroke vzela le smisel za organizacijo in se po dveh desetletjih dela v marketingu, prodaji in nabavi, podala na samostojno pot,  na področju, ki me je že od nekdaj vleklo k sebi. Sem vztrajna, željna uspeha in premagovanja vsakdanjih izzivov. Sem tudi mama in slednje je botrovalo k temu, da si delovnik lahko organiziram sama. Uživam v konstruktivnih pogovorih in generiranju novih idej.

KONTAKTI PODATKI

040 506 818

info@idvisual.si

PROJEKTI